אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל כשרים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף מוקפץ בכוסות חסה, כוסות חסה עם עוף מוקפץ, ו כוסות חסה עם עוף מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הבוטנים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את כתף החזיר חתוכה ומטגנים על אש גבוהה עד השחמה ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי למחבת ומבשלים על אש מתונה עד למכרז, כ 4 דקות,
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את אבקת חמש התבלינים ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. מערבבים את ערמוני המים, מלאי ורוטב הויסין, מגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת. להחזיר את החזיר למחבת ומטגנים עד מחומם דרך ומצופה ברוטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום, בצל ירוק ושמן שומשום; מתבלים במלח ופלפל. כפית את החזיר לקערות ומגישים עם עלי חסה לעטיפה.