בנגלית חמישה תבלינים קלויים עוף וירקות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, פלפל, רגלי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: ירקות קלויים מאיי התבלינים, חמישה תבלינים עוף צלוי, ו קארי עוף בנגלי עם תפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים פאנץ ' פורון ומבשלים, ערבוב, עד הזרעים מתחילים פופ, על 30 שניות. להפחית חום בינוני. בבת אחת, להוסיף עלי מפרץ, זנגביל, ושום; לבשל, ערבוב, עד זנגביל מרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
הסר מהחום, מערבבים בכוסברה ומלח, ולתת לעמוד עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים יוגורט, מערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה, ולתת מרינדה מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/4 כוס יוגורט תות
5
להשרות על ידי הצבת עוף, פלפלים, וגזר ב 1-גל. שקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש. לגרד בתערובת יוגורט, לאטום, ו squish למעיל. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
6
אופים עוף: מחממים תנור ל 475 עם מתלה להגדיר בשליש העליון של התנור. שים תפוחי אדמה על תבנית אפייה גדולה מעוטרת ולסחוט תוכן התיק עליהם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מערבבים למעיל, ולאחר מכן לטפוח מרכיבים לתוך שכבה אחת.
8
אופים, הפיכת מזון עם מרית רחבה כל 15 עד 20 דקות ומסתיים עם צד עור עוף למעלה, עד השחמה, 40 עד 45 דקות.