גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב הויסין, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוף צלוי מזוגג סויה, עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה, ו עוף צלוי עם זנגביל וזיגוג סויה-ויסקי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
שים את רוב הג ' ינג ' ר פרוס לתוך פח קלייה גדול, ואז לשבת העוף על גבי. ממלאים את העוף עם ג ' ינג ' ר שנותר, הקצוות הירוקים מקבוצה אחת של בצל, חצי שום וחצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מערבבים את חמשת התבלינים, 2 כפית שמן ותבלינים, ואז לשפשף את כל העוף. נסטלה את החצי השני של השום בקרבת מקום, וטפטוף כל עם 1 כפית שמן. באופן רופף לקשור מחדש את הרגליים. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך חצי שעה בערך.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
צולים את העוף עבור 1 hr. לזרוק את פרוסות הלימון ואת בצל האביב מסתיים לתוך מיצי המחבת, ולאחר מכן צולים במשך 30 דקות יותר או עד הבשר מבושל בחלק העבה ביותר של הירך ואת טריזי לימון דביקים. הרם את העוף מהמחבת והנח בצד, חשוף, לנוח.
כף משם כל שומן עודף מן המחבת, ואז לשים את המחבת על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף 1 כפית סוכר, סויה, הויסין, מיץ מן חצי לימון הנותרים וכל מיצי מנוחה. מבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתעבה מעט, ואז לבדוק את התיבול ולהוסיף סוכר יותר אם יש צורך לא להוסיף כל מלח נוסף כמו סויה hoisin יוסיף הרבה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום