חמישה תבלינים, סויה ועוף צלוי לימון
גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב הויסין, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוף צלוי מזוגג סויה, עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה, ו עוף צלוי עם זנגביל וזיגוג סויה-ויסקי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את רוב הג ' ינג ' ר פרוס לתוך פח קלייה גדול, ואז לשבת העוף על גבי. ממלאים את העוף עם ג ' ינג ' ר שנותר, הקצוות הירוקים מקבוצה אחת של בצל, חצי שום וחצי לימון.
מערבבים את חמשת התבלינים, 2 כפית שמן ותבלינים, ואז לשפשף את כל העוף. נסטלה את החצי השני של השום בקרבת מקום, וטפטוף כל עם 1 כפית שמן. באופן רופף לקשור מחדש את הרגליים. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך חצי שעה בערך.
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
צולים את העוף עבור 1 hr. לזרוק את פרוסות הלימון ואת בצל האביב מסתיים לתוך מיצי המחבת, ולאחר מכן צולים במשך 30 דקות יותר או עד הבשר מבושל בחלק העבה ביותר של הירך ואת טריזי לימון דביקים. הרם את העוף מהמחבת והנח בצד, חשוף, לנוח.
כף משם כל שומן עודף מן המחבת, ואז לשים את המחבת על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
להוסיף 1 כפית סוכר, סויה, הויסין, מיץ מן חצי לימון הנותרים וכל מיצי מנוחה. מבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתעבה מעט, ואז לבדוק את התיבול ולהוסיף סוכר יותר אם יש צורך לא להוסיף כל מלח נוסף כמו סויה hoisin יוסיף הרבה.
מגישים עם עוף, אורז וירקות.