קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

חמישה תבלינים, סויה ועוף צלוי לימון

חמישה תבלינים, סויה ועוף צלוי לימון
גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב הויסין, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוף צלוי מזוגג סויה, עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה, ו עוף צלוי עם זנגביל וזיגוג סויה-ויסקי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את רוב הג ' ינג ' ר פרוס לתוך פח קלייה גדול, ואז לשבת העוף על גבי. ממלאים את העוף עם ג ' ינג ' ר שנותר, הקצוות הירוקים מקבוצה אחת של בצל, חצי שום וחצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מערבבים את חמשת התבלינים, 2 כפית שמן ותבלינים, ואז לשפשף את כל העוף. נסטלה את החצי השני של השום בקרבת מקום, וטפטוף כל עם 1 כפית שמן. באופן רופף לקשור מחדש את הרגליים. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך חצי שעה בערך.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
צולים את העוף עבור 1 hr. לזרוק את פרוסות הלימון ואת בצל האביב מסתיים לתוך מיצי המחבת, ולאחר מכן צולים במשך 30 דקות יותר או עד הבשר מבושל בחלק העבה ביותר של הירך ואת טריזי לימון דביקים. הרם את העוף מהמחבת והנח בצד, חשוף, לנוח.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
בצל אביבבצל אביב
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
כף משם כל שומן עודף מן המחבת, ואז לשים את המחבת על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
להוסיף 1 כפית סוכר, סויה, הויסין, מיץ מן חצי לימון הנותרים וכל מיצי מנוחה. מבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתעבה מעט, ואז לבדוק את התיבול ולהוסיף סוכר יותר אם יש צורך לא להוסיף כל מלח נוסף כמו סויה hoisin יוסיף הרבה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מגישים עם עוף, אורז וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל