חסילונים בגריל ושיפודי הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס בגריל שיפודי הדר. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, פלפלים, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שיפודי שרימפס בגריל, שיפודי שרימפס קארי בגריל עם בצל צלוי ורוטב פלפל אדום, ו שיפודי שרימפס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד גרידה, אבקת צ ' ילי ומלח ים.
מוסיפים שרימפס לקערה עם תערובת תבלינים ולזרוק עד מצופה היטב. מכסים ומקררים, לפחות 30 דקות.
לסירוגין חוט שרימפס, פלחי הדר, ופלפלים על שיפודים 12 (10 אינץ') (צריך להיות כמה לכל שיפוד).
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
שים את השיפודים על הגריל. גריל, מפנה מדי פעם, עד שרימפס ורוד פלפלים הם חרוך מעט (3-5 דקות).
מגישים שרימפס עם רוטב romesco.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.