קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות24
מגזין

חסילונים רטובים

חסילונים רטובים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, עגבניה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון סקוטי מושרה בשמן ויסקי סקוטי., שרימפס בגריל עם שמן זית, ו גארליקי לינגוויני ושרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שרימפס
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
להביא 3 ליטרים של מים קמצוץ של מלח לרתיחה מעל חום גבוה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השרימפס, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים שנחשפו למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מסננים את השרימפס ומקררים אותם לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מרינדה
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
6
מערבבים את העגבניות, פלפל, שאלוט, שום, בזיליקום קצוץ, מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל שחור בקערה עם כפית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את השרימפס המקורר, זורקים היטב, ומשרים במקרר במשך 4 עד 6 שעות. (כאשר השרימפס מתבשל, הם מקבלים יותר garlicky.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
מסננים את השרימפס, reseason עם מלח נוסף ופלפל שחור, ומסדרים אותם בסל שטוח או על מלבני שחור או מגש הגשה עגול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מניחים את כל עלי הבזיליקום במרכז המגש ומגישים עם מטבל יוגורט זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מטבל יוגורטמטבל יוגורט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
10
מטבל יוגורט ג ' ינג ' ר
מרכיבים שתצטרך
מטבל יוגורטמטבל יוגורט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מערבבים את היוגורט, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר, ושום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
13
להקציף היטב עד התערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מניחים בקערה קטנה ומגישים עם השרימפס המלוכסן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
ניתן להחליף צדפות ים בשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצדפות במשך 1 עד 2 דקות בכל צד, עד שהם זהובים חום אטום במרכז כאשר נבדק עם קצה של סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים אותם ברבעים ופעל לפי ההוראות למתכון שרימפס.כלי מטבח: סכין שף, סיר בינוני, מסננת, זכוכית גדולה או קערת נירוסטה, טחנת פלפל, כפית מתכת. לטבילה: קערה קטנה, להקציף
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מטחנת פלפלמטחנת פלפל
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
מתוך "The Bride & Groom' S Menu Cookbook " מאת אביגייל קירש וסוזן גרינברג Copyright (c) 2002 מאת אביגייל קירש וסוזן מ. גרינברג בהוצאת Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.