זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, עגבניה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון סקוטי מושרה בשמן ויסקי סקוטי., שרימפס בגריל עם שמן זית, ו גארליקי לינגוויני ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שרימפס
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
להביא 3 ליטרים של מים קמצוץ של מלח לרתיחה מעל חום גבוה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השרימפס, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים שנחשפו למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מסננים את השרימפס ומקררים אותם לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מרינדה
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
6
מערבבים את העגבניות, פלפל, שאלוט, שום, בזיליקום קצוץ, מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל שחור בקערה עם כפית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אטריות ריגטוני מיובשות
1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את השרימפס המקורר, זורקים היטב, ומשרים במקרר במשך 4 עד 6 שעות. (כאשר השרימפס מתבשל, הם מקבלים יותר garlicky.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
מסננים את השרימפס, reseason עם מלח נוסף ופלפל שחור, ומסדרים אותם בסל שטוח או על מלבני שחור או מגש הגשה עגול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מניחים את כל עלי הבזיליקום במרכז המגש ומגישים עם מטבל יוגורט זנגביל.
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצדפות במשך 1 עד 2 דקות בכל צד, עד שהם זהובים חום אטום במרכז כאשר נבדק עם קצה של סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים אותם ברבעים ופעל לפי ההוראות למתכון שרימפס.כלי מטבח: סכין שף, סיר בינוני, מסננת, זכוכית גדולה או קערת נירוסטה, טחנת פלפל, כפית מתכת. לטבילה: קערה קטנה, להקציף
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
מטחנת פלפל
1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
מתוך "The Bride & Groom' S Menu Cookbook " מאת אביגייל קירש וסוזן גרינברג Copyright (c) 2002 מאת אביגייל קירש וסוזן מ. גרינברג בהוצאת Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.