חציל
חציל דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 219 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. אם יש לכם 2 ביצים, פירורי לחם, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים, איך Spiralize חציל: אטריות חצילים, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!).
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מוסיפים את החצילים ומרתיחים 10 דקות. לטבול את הלחם במים ולהסיר, לסחוט לנקז את המים ולהניח בצד.
הסר את החצילים מהמים ולנקז היטב. כאשר חצילים התקררו, לחתוך אותם בגסות ולמקם אותם בקערת העבודה של מעבד מזון.
מוסיפים את הלחם הטבול 1 ביצה ודופק כדי ליצור משחה הומוגנית במקצת הוספת ביצה יותר במידת הצורך.
הוסף 1/2 כוס פקורינו, שום ופטרוזיליה ולהמשיך דופק עד תערובת חלקה אך מעט יבש נוצר. אל תגזים בתהליך.
הפוך את התערובת לקערת ערבוב והנח פירורי לחם על צלחת גדולה. באמצעות הידיים שלך ועובד במהירות, לגלגל את תערובת החצילים לתוך כדורים עם קוטר 1/2 אינץ ' לגלגל כל כדור בפירורי הלחם למעייל. החזק כל כדור על מגש הסדינים.
במחבת כבדה, מחממים את שמן הזית עד לעישון בלבד. מבשלים את כדורי החצילים בשמן כמה בכל פעם, במשך 6 עד 7 דקות, עד חום זהוב כהה, הופך בעדינות עם כף עץ לחום באופן שווה כל הצדדים.
הסר למגש או צלחת מרופדת במגבות נייר.
מפזרים את הפקורינו הנותרים ומגישים.