עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 238 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו משמר משמש, חמאה, תערובת עוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה לשניים, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חמאה לתוך 13 על 9 אינץ ' משומן היטב. תבנית אפייה.
מסננים אננס, שומרים 1/4 כוס מיץ. מסדרים פרוסות אננס בתבנית מוכנה; מניחים חצי פקאן במרכז כל פרוסה.
שלב את שימורי המשמש ומיץ האננס השמור; כף מעל פרוסות אננס.
הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים מעל אננס.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. הפוך מיד על מגש הגשה גדול. מצננים מעט; מגישים חם.