קיש מיני תרד ופטריות
קיש מיני תרד ופטריות נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.65 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 181 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם תרד לתינוק, מלח ופלפל כשר, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלבוני הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קיש מיני תרד וסרטנים, קיש מיני תרד וג'רלסברג, ו קיש ארוחת בוקר מיני תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.מצפים קלות תבנית מאפינס ללא 12 כוסות בתרסיס בישול ללא מקל.
ערפל מחבת טפלון גדולה עם תרסיס בישול נון-סטיק נוסף והניח על אש בינונית.
מוסיפים את בייקון ההודו ומבשלים הופכים לעתים קרובות עד שהם פריכים, בערך 8 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים גס.
באותה מחבת מחממים את השמן.
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט רך והפטריות יבשות ושחומות קלות, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את התרד התינוק ואגוז המוסקט עד שהתרד פשוט נבול, אך עדיין ירוק עז, 2 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
בינתיים מקציפים את הביצים, החלבונים, החלב והמלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הגבינה. מחלקים את תערובת הביצים באופן שווה בין תבניות המאפינס וממלאים אותן בערך באמצע הדרך. למעלה באופן שווה עם תערובת הפטריות והתרד ואז הבייקון הקצוץ.
אופים עד שהקישים מתרוממים היטב, חומים זהובים ומוגדרים, 20 עד 25 דקות. מצננים בתבנית 5 דקות ואז מעבירים לרשת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות.