לחם שמרים דלעת הסתחרר עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 32 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמרים, שמן קנולן, צימוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם דלעת מסתחרר נוטלה, לחם שמרים דלעת, ו לחם שמרים דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מלא, שיבולת שועל, סוכר חום, תבלין פאי דלעת, מלח, סוכר ושמרים. מקציפים במים חמים, דלעת, רסק תפוחים ושמן רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
דיאט קרם סודה
טעם מייפל לפי הטעם
(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר לכל מטרה ליצירת בצק יציב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)