קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

חציל הודי Bhurtha

חציל הודי Bhurtha
חציל הודי Bhurtha דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, ג'ינג'ר, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קארי חצילים (הודי), חציל ממולא הודי מתובל, ו חצילים כבושים בדרום הודו.

הוראות

1
מחממים את התנור. לשפשף שמן על החלק החיצוני של מפעל הביצה, או מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים תחת המטאטא, ומבשלים עד הבשר רך והעור שלפוחיות, כ -30 דקות. הפעל לפי הצורך אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
חותכים את החצילים לחצי לאורכו, ומוציאים את הבשר מהעור. להשליך את העור; קוצצים את הבשר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיף את זרעי הכמון, ולתת להם crackle במשך כמה שניות ולהפוך חום זהוב. תיזהר לא לשרוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום; מבשלים ומערבבים עד למכרז. אני לא נותן לבצלים להיות מאוד חומים. מערבבים את העגבניות, ומתבלים עם כורכום, כמון טחון, כוסברה טחון, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כמון טחוןכמון טחון
כורכוםכורכום
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
7
מניחים את חתיכות חצילים במחבת, ומבשלים 10 עד 15 דקות כך שחלק מהלחות מתאדה. לטעום, ולהתאים תבלינים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מקשטים בכוסברה טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Markus הובר Obere Steigen Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
צהוב בהיר עם גוונים ירוקים. פלפל על האף, רמזים של תבלינים האופייניים Grüner Veltliner, עשבי תיבול ארומטיים ופירות צהובים. צפוף ומורכב על החיך, פוטנציאל הזדקנות מבטיח.