חציל הודי Bhurtha דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, ג'ינג'ר, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קארי חצילים (הודי), חציל ממולא הודי מתובל, ו חצילים כבושים בדרום הודו.
הוראות
1
מחממים את התנור. לשפשף שמן על החלק החיצוני של מפעל הביצה, או מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תחת המטאטא, ומבשלים עד הבשר רך והעור שלפוחיות, כ -30 דקות. הפעל לפי הצורך אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
חותכים את החצילים לחצי לאורכו, ומוציאים את הבשר מהעור. להשליך את העור; קוצצים את הבשר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
4
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיף את זרעי הכמון, ולתת להם crackle במשך כמה שניות ולהפוך חום זהוב. תיזהר לא לשרוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום; מבשלים ומערבבים עד למכרז. אני לא נותן לבצלים להיות מאוד חומים. מערבבים את העגבניות, ומתבלים עם כורכום, כמון טחון, כוסברה טחון, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסברה טחונהname
1 ג'לפנו טרי שלם
כמון טחון
כורכום
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
מניחים את חתיכות חצילים במחבת, ומבשלים 10 עד 15 דקות כך שחלק מהלחות מתאדה. לטעום, ולהתאים תבלינים אם תרצה.
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Markus הובר Obere Steigen Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.