חציל הודי Bhurtha
חציל הודי Bhurtha דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, ג'ינג'ר, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קארי חצילים (הודי), חציל ממולא הודי מתובל, ו חצילים כבושים בדרום הודו.
הוראות
מחממים את התנור. לשפשף שמן על החלק החיצוני של מפעל הביצה, או מעיל עם תרסיס בישול.
מניחים תחת המטאטא, ומבשלים עד הבשר רך והעור שלפוחיות, כ -30 דקות. הפעל לפי הצורך אפילו בישול.
חותכים את החצילים לחצי לאורכו, ומוציאים את הבשר מהעור. להשליך את העור; קוצצים את הבשר, ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה.
מוסיף את זרעי הכמון, ולתת להם crackle במשך כמה שניות ולהפוך חום זהוב. תיזהר לא לשרוף אותם.
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום; מבשלים ומערבבים עד למכרז. אני לא נותן לבצלים להיות מאוד חומים. מערבבים את העגבניות, ומתבלים עם כורכום, כמון טחון, כוסברה טחון, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות.
מניחים את חתיכות חצילים במחבת, ומבשלים 10 עד 15 דקות כך שחלק מהלחות מתאדה. לטעום, ולהתאים תבלינים אם תרצה.
מקשטים בכוסברה טרייה ומגישים.