קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

חציל סיני חם וחמוץ

חציל סיני חם וחמוץ
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . אם יש לך שמן צמחי, מלח, חצילים ארוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מרק חם וחמוץ, חציל סיני חם (חציל), ו חציל סיני ברוטב חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את קוביות החצילים לתוך קערה גדולה, ומפזרים מלח. מלא עם מספיק מים כדי לכסות, ולתת לעמוד במשך 30 דקות. יש לשטוף היטב, ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ יין אדום, סוכר, פלפל צ 'ילה, קורנפלור ושמן צ' ילי. תניח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מטגנים את החצילים עד שהוא רך ומתחיל חום, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את הרוטב, ומבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך והחציל מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים באופן מיידי.