מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. אם יש לכם שומשום, ג'ינג'ר, חומץ אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו עוף סצ'ואן מוקפץ, סטייק שומשום מוקפץ, ו מוקפץ עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את החצילים לאורכם 1/2 ואז פורסים לרוחב ל טריזים, ברוחב של לא יותר מ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2
מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים את השמנים; הטה את התבנית לציפוי כל הצדדים. כשרואים עשן קל מוסיפים שכבת חצילים, מערבבים עד שהם צרובים ודביקים, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוציאים את החציל לפלטה צדדית ומבשלים את החציל שנותר באותו אופן, מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך.