קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

חציל קלוי עם רוטב בולגור & zesty

חציל קלוי עם רוטב בולגור & zesty
צריך מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומנה עיקרית טבעונית? חציל קלוי עם רוטב בולגור & zesty יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חצילים, חומוס, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Bulgur & סלט שעועית רחבה עם רוטב zesty, קישואים - אוברז'ין בולגור, ו סלט ירקות-Bulgur עם רוטב חמאה.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להבקיע דפוס קריס קרוס בחציל עם קצה של סכין. לשבת בדיל קלייה, מברשת עם 2 כפות שמן זית, העונה, ואז לצלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בינתיים, להטות את הבורגור למחבת עם 1 ליטר מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות עד רך. מבשלים את הבצל ב 1 כף שמן זית עד זהב ורך, מוסיפים את הכמון, ואז מבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בורגולבורגול
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים את הבורגול ומערבבים לתוך הבצל עם החומוס. עונה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בורגולבורגול
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מערבבים את השמן שנותר עם עשבי תיבול, שום, גרידת לימון, מיץ ותבלינים. ערום רבע מתערובת הבורגור על כל צלחת, למעלה עם חצי חצילים וטפטוף על קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בורגולבורגול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'