המתכון חציל רוסי מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו פלפל, חצילים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: חדר התה הרוסי רוטב רוסי, רוטב רוסי חדר תה רוסי-זה רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה, ו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את מיץ לימון ומים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את פרוסות החצילים לתוך מי הלימון להשרות בזמן שאתה מביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים ושוטפים את פרוסות החצילים, ואז מניחים אותם לתוך המים הרותחים. לבשל במשך 8 דקות, או עד בקושי מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
ניקוז.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את פרוסות החצילים, עגבניות ובצל בצלחת, ומפזרים כל שכבה עם קצת קמח כמו שאתה הולך. בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, שום, מלח ופלפל.