חצילים-Ragout טופו
אם יש לכם מלח, שמן זית, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: חציל איטלקי Ragoût, ראגו עגבניות וחציל, ו סטייקים חצילים עם דלעת, עגבניות, ו Ragoût פטריות.
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' או מחבת 5-6 ליטר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף בצל ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות; מערבבים מדי פעם עד שהעגבניות רכות ומשחררים את המיצים שלהם, כ -10 דקות. מערבבים ברוטב דגים, כורכום, זנגביל, ומלח.
בינתיים, לשטוף חצילים לחתוך לחתיכות 1 אינץ', להשליך קצוות. מערבבים לתוך תערובת עגבניות יחד עם טופו. מכסים ומבשלים עד חציל רך כאשר פירסינג, כ 20 דקות יותר.
מפזרים כוסברה ומגישים מיד (ראה הערות).