חרדל וצלעות חזיר רוזמרין
חרדל וצלעות חזיר רוזמרין לוקח בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 294 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 58 אוהדים. גשו לסופר וקנו חרדל קל, חומץ בלסמי, שן שום שומן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו צלעות חזיר עם חרדל, רוזמרין וצלפים, צלעות כבש רוזמרין חרדל, ו חזיר רוזמרין-חרדל עם אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את החרדל, שמן, שום, עלי רוזמרין, חומץ ופלפל שחור קטן. עצה לתוך שקית מזון גדולה ולאחר מכן להוסיף את צלעות החזיר. לשפשף יחד, חותם ומרינדה במשך 3 שעות.
לנקז את הצלעות של המרינדה שלהם. זה אז יכול להיות סחוט מתוך התיק מעורבב עם קצת מים קרים עד נוזל. כדי לבשל על מחבת, לחמם את מחבת המחבת עד חום טוב עולה ומבשלים 10 דקות, מפנה פעם או פעמיים. כשהם מבשלים, מברישים מדי פעם את מיצי המרינדה.
להסיר מן החום ואת העונה עם מלח. כדי לעזור לבשר להירגע קצת, להשאיר אותו מכוסה באופן רופף בנייר כסף במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.