לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשילי טאטר טוט. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 384 קלוריות. אם יש לכם מלח מתובל, קרם מרוכז של מרק סלרי, שעועית ירוקה חתוכה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: תבשיל טאטר טוט (המכונה גם טאטר טוט הוטדיש), תבשיל טאטר טוט (המכונה גם טאטר טוט הוטדיש), ו פאי עוף טוט (פאי טוט טוט).
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את הנקניקיה, הבקר והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק