טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו אבוקדו מטוגן, ו טאקו אבוקדו מטוגן.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר או ווק עד מדחום עמוק שומן רושם 182°.
שים את הבירה בקערה רחבה ומערבבים במלח.
שים את הקמח בקערה רחבה אחרת.
חותכים כל רבע של אבוקדו לתוך 3 טריזים ארוכים וטובלים את הפרוסות הראשונות בבירה, ולאחר מכן להפוך אותם בעדינות בקמח למעיל.
להעביר על 6 פרוסות אבוקדו בכל פעם שמן ומטגנים עד קרום זהוב בהיר טפסים, 1 עד 2 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מטגנים יותר פרוסות אבוקדו באותו אופן עד שכל הפרוסות מטוגנות.
הפוך טאקו עם 3 פרוסות של אבוקדו הליווי.
ליווי: קמח חם או טורטיות תירס, מיונז צ ' יפוטלה סיד, כוסברה קצוצה
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press