קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)

טאקו אבוקדו מטוגן (Tacos de aguacate rebosado)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו אבוקדו מטוגן, ו טאקו אבוקדו מטוגן.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר או ווק עד מדחום עמוק שומן רושם 182°.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
שים את הבירה בקערה רחבה ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
שים את הקמח בקערה רחבה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
חותכים כל רבע של אבוקדו לתוך 3 טריזים ארוכים וטובלים את הפרוסות הראשונות בבירה, ולאחר מכן להפוך אותם בעדינות בקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5
להעביר על 6 פרוסות אבוקדו בכל פעם שמן ומטגנים עד קרום זהוב בהיר טפסים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מטגנים יותר פרוסות אבוקדו באותו אופן עד שכל הפרוסות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
7
הפוך טאקו עם 3 פרוסות של אבוקדו הליווי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
8
ליווי: קמח חם או טורטיות תירס, מיונז צ ' יפוטלה סיד, כוסברה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפלשמן פלפל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
Reprinted with permission from Just Tacos by Shelley Wiseman, © 2011 Taunton Press

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.