קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו בשקית

טאקו בשקית
טאקו בשקית יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 372 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חסה, צ'יפס טורטילה בטעם נאצ' ו, תערובת גבינה מקסיקנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, ו רוטב טאקו טאקו בל חקיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה למיקרוגל, בקר טחון במיקרוגל על 30 שניות גבוהות או עד מחומם היטב. לסחוט שקית צ ' יפס למעוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים שקית צ ' יפס לפתוח לאורך הדף; להחזיק פתוח. צ ' יפס העליון עם בשר טחון חם; לערבב עם מזלג. למעלה עם גבינה, חסה ואם תרצה, תוספות טאקו אחרות. תאכל ישירות מהשקית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.