טאקו בשר דה Lengua (טאקו לשון בשר)
טאקו בקר דה Lengua (טאקו לשון בשר) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1000 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שיני מ 1 ראש שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. - שזה לא ניתן לאילתור. טאקו לשון בשר טעים, טאקו לשון של בשר מטוגן ביין אדום, ו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את הלשון: למלא סיר גדול (12 ליטר אם יש לך אחד) שני שלישים מלאים במים.
מוסיפים את הלשון, בצל, שיני שום כתושות, עלי דפנה, פלפל ומלח.
מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים 3 שעות, עד הלשון רכה למגע ורך.
הסר את הלשון מהמים ולתת מגניב במשך כמה דקות.
שימו לב לכיסוי דמוי העור הבהיר על רוב הלשון. באמצעות האצבעות שלך, ו / או סכין קטנה חדה, להסיר כיסוי זה ולהשליך.
שימו לב לחלקת הבשר המחוספסת שבה הלשון היתה נצמדת לתחתית הפה. ארתורו מסיר את הטלאי הזה (כפי שעושה אמו כאשר היא מכינה את הלשון) כי זה קצת מחוספס. זה אכיל בצורה מושלמת אם כי, אז לשמור אותו מצורף אם אתה רוצה.
חותכים ומטגנים את הלשון: פורסים את הלשון בפרוסות 1/4 אינץ'. (אם אתה לא מכין את כל הלשון לטאקו, אתה יכול להחזיר כל לשון שאתה לא חותך למי הבישול להשרות.)
מחממים מעט שמן במחבת על בינוני גבוה ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד שהם משחימים קלות.
הסר מן המחבת לחתוך תחילה לרצועות, ואז לרוחב שוב, כך שאתה בסופו של דבר עם קוביות קטנות.
להרכיב את הטאקו: לרכך טורטיות או על ידי בישול על התנור-העליון עד כיסי האוויר מופיעים בהם, או במיקרוגל (כ -10 שניות טורטייה).
מניחים כפית גדולה של בשר במרכז טורטייה.
מוסיפים כפית של סלסה ורדה וכמה אבוקדו קצוץ, בצל וכוסברה טרייה קצוצה.