קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות3
ציון בריאות37
מגזין

טאקו בשר דה Lengua (טאקו לשון בשר)

טאקו בשר דה Lengua (טאקו לשון בשר)
טאקו בקר דה Lengua (טאקו לשון בשר) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1000 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שיני מ 1 ראש שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. - שזה לא ניתן לאילתור. טאקו לשון בשר טעים, טאקו לשון של בשר מטוגן ביין אדום, ו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את הלשון: למלא סיר גדול (12 ליטר אם יש לך אחד) שני שלישים מלאים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הלשון, בצל, שיני שום כתושות, עלי דפנה, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים 3 שעות, עד הלשון רכה למגע ורך.
4
הסר את העור כמו כיסוי: 
5
הסר את הלשון מהמים ולתת מגניב במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
שימו לב לכיסוי דמוי העור הבהיר על רוב הלשון. באמצעות האצבעות שלך, ו / או סכין קטנה חדה, להסיר כיסוי זה ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
שימו לב לחלקת הבשר המחוספסת שבה הלשון היתה נצמדת לתחתית הפה. ארתורו מסיר את הטלאי הזה (כפי שעושה אמו כאשר היא מכינה את הלשון) כי זה קצת מחוספס. זה אכיל בצורה מושלמת אם כי, אז לשמור אותו מצורף אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
חותכים ומטגנים את הלשון: פורסים את הלשון בפרוסות 1/4 אינץ'. (אם אתה לא מכין את כל הלשון לטאקו, אתה יכול להחזיר כל לשון שאתה לא חותך למי הבישול להשרות.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
9
מחממים מעט שמן במחבת על בינוני גבוה ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד שהם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר מן המחבת לחתוך תחילה לרצועות, ואז לרוחב שוב, כך שאתה בסופו של דבר עם קוביות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להרכיב את הטאקו: לרכך טורטיות או על ידי בישול על התנור-העליון עד כיסי האוויר מופיעים בהם, או במיקרוגל (כ -10 שניות טורטייה).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים כפית גדולה של בשר במרכז טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים כפית של סלסה ורדה וכמה אבוקדו קצוץ, בצל וכוסברה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מקשטים עם פרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לטאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."