טאקו בשר וקייל
טאקו בשר וקייל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 500 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק עגבניות, אבקת צ'ילי קלה, עלי כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו טאקו כרוב הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל בשר בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הזית, ומוסיפים את הבשר, הגזרים והשום.
ריצה מהירה עם המלח. מבשלים במשך 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהבשר מתחיללהתרכך חום והירקות.
מוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון, וממרח עגבניות. מבשלים עבור additional1 עד 2 דקות, עד התבלינים הופכיםלהיטות.
להוסיף את המים, להפחית את החום, ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, עד thebeef הוא כבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, מניחים את קונכיות הטאקו בתנור במשך 5 עד 10 דקות כדי לחמם אותם (או לחמם אותם toasteroven). להרכיב כל טאקו על ידי כפותב2 כפות של הבשר וחלק כרוב וגבינה לתוך כל קליפה.מעל כל טאקו עם 1 כפית סלסה וסרב מיד.
Reprinted עם אישור של חמישים גוונים של כרוב: 50 מתכונים טריים & סיפוק כי הם מחויבים לרצות על ידי דרו Ramsey, Md, & ג ' ניפר Iserloh. זכויות יוצרים © 2013 By Drew Ramsey, Md, And Jennifer Iserloh; photographs © Ian McSpadden. פורסם על ידי Harper
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.