טאקו בשר טחון קל שלוש דרכים
אם יש לכם חסה, עגבניות, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 20% וזה די גרוע. מתכונים דומים: טאקו בשר טחון הטוב ביותר, בשר בקר טחון לטאקו, ו טאקו בשר טחון.
הוראות
בשר חום במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; ניקוז. מערבבים תירס, תיבול
לערבב 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
בינתיים, מניחים קונכיות טאקו על תבנית אפייה.
אופים 3 עד 5 דקות. או עד חם.
מגישים קונכיות טאקו עם קערות של בשר מתובל, רוטב טאקו ותוספות שנותרו.