טאקו גבינת קרנה אסדה
המתכון טאקו גבינת קרנה אסדה מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל דרום אמריקאי. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.8 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 655 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו קארנה אסדה טאקו, קארנה אסדה טאקו, ו קארנה אסדה טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ', שלבו את החמאה, הטקילה, הטימין, הסרנו, השום והכוסברה וערבבו היטב.
מעבירים סטייק למרינדה ומפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות או במקרר עד 2 שעות.
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-גבוהה ומברישים בשמן זית. מבשלים את הסטייק, הופכים מדי פעם, 6 עד 8 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
הניחו לנוח על צלחת מכוסה בנייר אלומיניום למשך 10 דקות.
חותכים את הבשר כנגד התבואה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
על אותה מחבת ששימשה לבישול הסטייק, על אש בינונית-גבוהה, הניחו 3 (1/4 כוס) תלוליות גבינה במרווחים של 2 סנטימטרים זה מזה.
בואו לבשל במשך 3 דקות (הגבינה תתפשט שטוחה כמו טורטיה, וודאו שהם לא נדבקים זה לזה). לאחר שהגבינה שחומה בתחתית (הגבינה תישאר לבנה בצד העליון), הוסיפו 1/4 כוס בשר פרוס מעל מחצית הגבינה וקפלו את החצי השני כמו קסדילה בצורת חצי ירח.
מעבירים לתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם. חזור על ההליך עם שאר החומרים.
מגישים כל טאקו גבינה עם אבוקדו פרוס וסלסה או רוטב חם.