טאקו דג חרב בגריל עם סלסה Tomatillo-אבוקדו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, שן שום, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טאקו דג חרב מושחר w / סלסה אבוקדו מנגו, טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo, ו דג חרב בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב מים רותחים צ 'יפוטלה צ' ילה בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.