טאקו דגים
טאקו דגים הוא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם פלפל, צ'ילי, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ג'ק קרוואל (או דגים אחרים) טאקו דגים, ג'ק קרוואל (או דגים אחרים) טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
מניחים את השמנת החמוצה, הצ ' ילי, הכוסברה ומיץ הליים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
חותכים כל פילה אמנון לאורכו לשתי מנות.
מניחים את הקמח, חלבון הביצה ופירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. טובלים אמנון בקמח, אחר כך ביצה לבן, ואז פירורים.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים אמנון בשמן בקבוצות במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
שלב את התבלינים; מפזרים מעל דגים.
מניחים מנת דג על כל טורטיה; מעליו כ -2 כפות תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
![פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר]()
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.