טאקו דגים בגריל מוחיטו עם סלסה תות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 254 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכי לחנות ותקני סלסה תות ואבוקדו, כוסברה, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דגים בגריל טאקו חסה עם מרינדה מוחיטו, טאקו דגים עם סלסה תות, ו טאקו דגים בגריל עם סלסה בקיץ.
הוראות
1
להשרות את הדגים בשמן, מיץ ליים גרידה, רום, חלפיניו, שום, בצל ירוק, מנטה, כמון, מלח ופלפל במשך 10-20 דקות.גריל הדגים מעל חום בינוני גבוה עד מבושל, על 4-6 דקות לכל צד. הדג יהיה מבושל כאשר פתיתים בקלות וזה כבר לא שקוף.פתית את הדגים ומגישים טורטיות מעוטרות עם תות וסלסה אבוקדו, גבינה מתפוררת וכוסברה או תוספות טאקו האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תות, קלוף
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 קילו חזה הודו
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.