זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תיבול לימון-פלפל, אבקת צ'ילי, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , וזה לא כל כך סופר. נסו טאקו דגים בגריל עם ציפוי אבוקדו שמנת, טאקו דגים מושחרים עם רוטב אבוקדו שמנת, ו טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
גז חום או גריל פחם. בקערה בינונית, מערבבים אבוקדו, כוסברה ורוטב. תניח בצד.
מניחים סל על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 5 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, סידור מחדש פעמיים. מילוי קונכיות טאקו עם דגים, חסה, תערובת אבוקדו ועגבניה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.