טאקו דגים עם כרוב כרוב
המתכון טאקו דגים עם כרוב כרוב כרוב כרוב יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו כרוב מראש דק מאוד, אבקת צ'ילי, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טאקו דגים עם כרוב אדום, טאקו דגים אנצ'ו עם כרוב כרוב אדום, ו טאקו דגים עם סלט אבוקדו כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים מיץ, 1 כף שמן, ו 1/4 כפית מלח; לזרוק היטב לשלב.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם אבקת צ ' ילי ונותר 1/4 מלח כפית.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
הסר מן החום, לחתוך דגים לחתיכות בגודל ביס.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על תערובת 1/4 כוס כרוב במורד מרכז כל טורטייה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; לקפל במחצית.
מגישים טאקו עם תערובת כרוב נותרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.