צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים עם ממרח אבוקדו מוקרם ליים וסלט כרוב יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו כרוב נאפה, טורטיות קמח, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים עם ממרח אבוקדו מוקרם ליים וסלט כרוב, טאקו דגים מתובל עם כרוב כרוב סלט + קרם לימון, ו טאקו דגים עם סלט כרוב צ'יפוטלה שמנת.
הוראות
1
תדליק גריל. בקערה בינונית, מחית את האבוקדו, שמנת חמוצה, jalapeo, בצל אדום, כוסברה ו 3 כפות של מיץ לימון. מתבלים את ממרח האבוקדו במלח ופלפל ולוחצים על פיסת פלסטיק העוטפת ישירות על פני השטח של ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגריל
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/2 קילו חזה הודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם 2 כפות של שמן צמחי ואת 2 כפות הנותרים של מיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תות, קלוף
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מברישים את הדגים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני עד חרוך קל מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
להעביר את הדג למגש ולמשוך את העור.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
כדי להרכיב כל טאקו, מורחים מנה של ממרח אבוקדו על טורטייה. למעלה עם חתיכת דגים, כמה פרוסות עגבניות וכפית גדולה של כרוב כרוב כרוב.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
נקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.