טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 377 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם טורטיות, עלי כוסברה, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן, טאקו טופו אפוי מתוק ומעושן עם סלט הדר קוקוס, ו טאקו דגים חריפים עם סלט כרוב.
הוראות
1
בקערה גדולה שאינה מגיבה, מוסיפים את היוגורט, רוטב adobo, גרידת ליים, מיץ, כוסברה ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק את הכרוב והבצל ולזרוק היטב לשלב. טעם שוב לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כדי לחבר את הטאקו, להניח כמה חתיכות של דגים במרכז כל טורטייה. ערימת סלט כרוב על גבי הדגים ולקפל את הקצוות של טורטיה פנימה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מכינים תבנית אפייה עם רדיד וריסוס עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בצלחת עוגה רדודה או צלחת, מערבבים את הקמח, אבקת שום, פפריקה ו 1 כפית תיבול פירות ים, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
5
הוסף את החלבונים ביצה מוכה לצלחת עוגה אחרת או צלחת ולאחר מכן להוסיף את panko לצלחת עוגה אחרת או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
6
מפזרים את הדגים, קמח, חלבונים ביצה panko בקלילות עם מלח ופלפל ותבלינים פירות ים. התחל על ידי לקיחת 1 חתיכת דגים בכל פעם וחפירה ראשונה בקמח, ולאחר מכן לתוך חלבוני הביצה, ואז panko ולאחר מכן למקם אותו על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. לרסס את צמרות מקלות הדגים עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מניחים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים את הדג במשך 8 דקות, הופכים פעם אחת וממשיכים לבשל עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את מקלות הדגים ולתת מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.