טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1353 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פיקו דה גאלו, פלפל טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו טאקו דגים בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים-בסגנון באחה (מתכונים דומים).
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה במשך 1 שעה.הפוך את הרוטב:.מערבבים יחד מיונז, יוגורט, חרדל, צ ' יפוטלה ומלח בקערה קטנה. מכסים ומקררים.מטגנים את הדגים:.שים מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
צ 'ילי צ' יפוטלה
חרדל
יוגורט
רוטב
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
4
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר 4 ליטר עמוק כבד עד שהוא רושם 177° על מדחום.שים קמח בצלחת עוגה או צלחת רדודה. לדלות 10 רצועות דגים בקמח, לנער את עודף, ואז מעיל בבלילה, לתת עודפי לטפטף, בזהירות טיפה בשמן חם.מטגנים, ערבוב, עד הזהב חיוור, 2 או 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר כדי לנקז.חזור עם הדגים הנותרים (החזרת שמן ל 350 F בין קבוצות).שים את מחבת השמן בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מדחום מטבח
מחבת רוטב
מחבת
5
מחממים את הטורטיות וממלאים מחדש את הדגים:.לעטוף טורטיות בערימות של 6 בנייר כסף וחום בתנור עד חם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
דגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
6
הסר טורטיות מנייר כסף מחדש לעטוף במגבת מטבח כדי להתחמם.בינתיים, לחמם שמן עד שהוא רושם 375 מעלות. Refry רצועות דגים בקבוצות של 10, ערבוב, עד חום זהוב, 1 או 2 דקות.עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז again.To
מרכיבים שתצטרך
עוטף
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
כף מחוררת
מגבות נייר
רדיד אלומיניום
7
הגשה:ערם שני טורטיות תירס יחד, העליון עם דגים, כרוב, רוטב וכוסברה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.