קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה

טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה
טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1353 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פיקו דה גאלו, פלפל טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו טאקו דגים בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים-בסגנון באחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבלילה:.
2
מערבבים בירה, קמח, מלח, אבקת שום, חרדל יבש, אורגנו ופלפל בבלנדר ומערבבים עד חלקה, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
אבקת חרדלאבקת חרדל
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה במשך 1 שעה.הפוך את הרוטב:.מערבבים יחד מיונז, יוגורט, חרדל, צ ' יפוטלה ומלח בקערה קטנה. מכסים ומקררים.מטגנים את הדגים:.שים מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
חרדלחרדל
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר 4 ליטר עמוק כבד עד שהוא רושם 177° על מדחום.שים קמח בצלחת עוגה או צלחת רדודה. לדלות 10 רצועות דגים בקמח, לנער את עודף, ואז מעיל בבלילה, לתת עודפי לטפטף, בזהירות טיפה בשמן חם.מטגנים, ערבוב, עד הזהב חיוור, 2 או 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר כדי לנקז.חזור עם הדגים הנותרים (החזרת שמן ל 350 F בין קבוצות).שים את מחבת השמן בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
5
מחממים את הטורטיות וממלאים מחדש את הדגים:.לעטוף טורטיות בערימות של 6 בנייר כסף וחום בתנור עד חם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
הסר טורטיות מנייר כסף מחדש לעטוף במגבת מטבח כדי להתחמם.בינתיים, לחמם שמן עד שהוא רושם 375 מעלות. Refry רצועות דגים בקבוצות של 10, ערבוב, עד חום זהוב, 1 או 2 דקות.עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז again.To
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
הגשה:ערם שני טורטיות תירס יחד, העליון עם דגים, כרוב, רוטב וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
כוסברהכוסברה
כרובכרוב
רוטברוטב
דגיםדגים
8
מגישים עם סיד וסלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
לייםליים

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםרוטב אדובו (מתוך צ'יפוטלה יכול)רוטב אדובו (מתוך צ'יפוטלה יכול)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה, פלוסבירה, פלוס12 כפיות אבקת שוםצ'יפוטלה קצוץ צ' ילה, זרעצ'יפוטלה קצוץ צ' ילה, זרע23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה4שרימפס וורידים1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה דג בקלה, חתוך לרצועות רחבות 3 על ידי 1/2 אינץ'. (אמנון, פולק אלסקה, שפמנון או mahimahi ניתן להחליף)פילה דג בקלה, חתוך לרצועות רחבות 3 על ידי 1/2 אינץ'. (אמנון, פולק אלסקה, שפמנון או mahimahi ניתן להחליף)24טורטיות תירסטורטיות תירס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בירה (לא כהה)בירה (לא כהה)1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות4שרימפס וורידיםסיד טריזסיד טריז1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש4שרימפס וורידיםpico de gallo (Pico De Gallo)pico de gallo (Pico De Gallo)791 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיליוגורט רגיל4שרימפס וורידיםכרוב אדום מגורר דקכרוב אדום מגורר דק4שרימפס וורידיםסלסה טרייהסלסה טרייה2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2בצל צהוב בינוני, קצוץשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.