קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

טאקו דה אלמרה

טאקו דה אלמרה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, כך לתת טאקו דה Alambre לנסות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח, גבינת מונטריי ג'ק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, המזמינה שומן במחבת. קרמבל את רצועות הבייקון פעם אחת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, שום, פלפלים חלפיניו; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים בשר טחון; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד בשר טחון מתפורר וכבר לא ורוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר טחוןבשר טחון
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים כל נוזל עודף.
5
לגרד את תערובת הבשר למחבת של שומן חזיר. פורסים את הבייקון לתוך הבשר ומערבבים עד לשלב יסודי. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
חום 1 כף שמן זית במחבת נקייה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים טורטייה לתוך המחבת, ומניחים כף נדיבה של מילוי הבשר על החצי התחתון של טורטייה. מבשלים עד בועות מתחילות להיווצר בטורטיה, ואז לקפל על הבשר. המשך לבשל עד הטאקו הוא פריך קל השחמה בכל צד, 1 עד 2 דקות בסך הכל. חזור עם שאר הטורטיות ותערובת בשר. למעלה טאקו עם עגבניות חתוכות לקוביות וגבינת מונטריי ג ' ק גרוסה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
טורטיהטורטיה
עגבנייהעגבנייה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.