טאקו סטייק עם עגבניות צלויות ירוק סלסה צ'ילה
טאקו סטייק עם עגבניות צלויות סלסה ירוק צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צ'ילי סראנו, כוסברה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), חצאית סטייק טאקו עם רוטב עגבניות צלוי סלסה, ו טאקו סטייק צ'ילה ירוק.
הוראות
מערבבים בצל לבן, שום טחון, מיץ לימון, כמון, ומלח בקערה של מעבד מזון. דופק עד חלקה.
מניחים סטייק בשקית zip-נעילה גדולה או צלחת אפייה. מכסים עם מרינדה ולתת לנוח במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
הפוך סלסה: עגבניות צלויות תחת ברוילר עד שהם התחילו להשחיר והם רכים ומבושלים דרך, כ -12 דקות. עגבניות מגניב ואז למשוך את העור מושחר ולהשליך.
במחבת כבדה קטנה מעל חום בינוני גבוה, צ 'ילי סראנו צלוי ושום (בעור שלהם) עד שהם התרככו והחלו להכהות, 5 דקות לצ' ילי ו 15 דקות עבור השום. תוריד את החום. כאשר שום התקרר, להשליך עורות.
במעבד מזון, לשלב שום קלוי צ ' ילי סראנו. דופק עד חלקה.
מוסיפים עגבניות ודופק עד כמעט חלקה עם כמה חתיכות.
העברת תערובת עגבניות לקערה קטנה. מערבבים בצל, כוסברה, ומיץ ליים. מתבלים במלח.
הפוך טאקו: צלי poblanos תחת broiler עד שחור מכל הצדדים. לעטוף במגבת צלחת ולתת לשבת במשך 5 דקות. לשפשף את העור מושחר.
חותכים גזע ולהשליך כל זרעים.
חותכים פלפלים לרצועות 1/4 אינץ'.
מחממים גריל גז בינוני גבוה או לשים מחבת גריל על חום בינוני גבוה. גריל גריז קל עם שמן. סטייק גריל עד בינוני נדיר, כ 2 דקות לכל צד.
בואו מנוחה סטייק במשך 5 דקות ולאחר מכן לחתוך לרצועות 3 אינץ'. ממלאים כל טורטייה בתערובת סטייק, poblanos קלוי, וסלסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019