טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 412 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא כרוב, מיץ ליים, עגבניה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה, סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, ו סלמון בגריל ורוטב עגבניות צ'יפוטלה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב מיונז, כוסברה, חלב חמאה, וצ ' ילה בקערה קטנה.
כדי להכין טאקו, במקום סלמון ארז מצופה עם לשפשף תבלין ברביקיו בתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף. לעטוף טורטיות בחוזקה בנייר כסף.
אופים את הדגים ואת טורטיות ב 250 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
מערבבים כרוב, בצל ומיץ; לזרוק היטב.
מורחים על 4 כפיות רוטב למטה במרכז כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם כ 2 אונקיות סלמון ארז מצופה עם לשפשף תבלין ברביקיו, תערובת 1/2 כוס כרוב, ו 2 כפות עגבניות; לקפל במחצית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.