קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה

טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טאקו סלמון בגריל עם רוטב צ'יפוטלה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 412 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא כרוב, מיץ ליים, עגבניה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו סלמון בגריל עם יוגורט ליים צ'יפוטלה, סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, ו סלמון בגריל ורוטב עגבניות צ'יפוטלה מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין רוטב, לשלב מיונז, כוסברה, חלב חמאה, וצ ' ילה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כדי להכין טאקו, במקום סלמון ארז מצופה עם לשפשף תבלין ברביקיו בתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף. לעטוף טורטיות בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים את הדגים ואת טורטיות ב 250 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מערבבים כרוב, בצל ומיץ; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מורחים על 4 כפיות רוטב למטה במרכז כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם כ 2 אונקיות סלמון ארז מצופה עם לשפשף תבלין ברביקיו, תערובת 1/2 כוס כרוב, ו 2 כפות עגבניות; לקפל במחצית.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.