קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

טאקו סקאלופ צרוב כמון

טאקו סקאלופ צרוב כמון
טאקוס סקאלופ צרוב כמון הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אורז, מיץ ליים, כמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 57% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט סקאלופ צרוב , סקאלופ צרוב עם קרם אספרגוס ומרק אטריות תאילנדי צרוב סקאלופ .

הוראות

1
תחילה מכינים את גוואקמולי העגבניות, אורז כוסברה-ליים וסלסת מנגו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
TomatillosTomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2
הסר את הרצועה הקשוחה מהצד של כל סקאלופ וזורק. לייבש את הצדפות במגבת נייר כדי להסיר עודף לחות. מתבלים את שני הצדדים של כל צדפה במלח וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
במחבת ברזל יצוק גדולה, ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה. הניחו למחבת להתחמם ככל האפשר מבלי לשרוף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
צורבים את הצדפות, הופכים פעם אחת, עד להזהבה מכל צד, ורק מבושל, בערך 3-5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מעבירים לצלחת ורבע.
6
להרכבה, קולים טורטיות תירס, אם רוצים, על להבה פתוחה רק עד שהן נחרכות מעט. ממלאים כל טורטייה ב-2 כפות אורז, 1 כף גוואקמולי, צדפה אחת צרובה ורבעית ומעליה סלסת מנגו. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
מערבבים את העגבניות, הכוסברה, האבוקדו, הבצל, הג'לפנו, השום, מיץ הליים, הכמון והמלח במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
TomatillosTomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר קטן מביאים את האורז, הכוסברה, המרק, האורז ומיץ הליים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוציאים את ענפי הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1
שלבו את המנגו, העגבניות, הבצל הטחון, הכוסברה, הצ'ילי, גרידת הליים ומיץ הליים בקערה קטנה. נותנים לטעמים להתחכך.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים כקישוט לטאקו הסקאלופ הצרוב בכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו

מרכיבים

1אבוקדו, חצוי, מגולפת וקצוץאבוקדו, חצוי, מגולפת וקצוץ2356 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה86-inchs(6 אינץ') טורטיות תירס(6 אינץ') טורטיות תירס86-inchs(6 אינץ') טורטיות תירס(6 אינץ') טורטיות תירס2(חוֹרֶף)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה5sprigsכוסברה טרייהכוסברה טרייה12אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי כוסברה טריים קצוצים בצפיפותעלי כוסברה טריים קצוצים בצפיפות2ציפורןשום, מרוסק ורבעיםשום, מרוסק ורבעים0(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1jalapeno, קצוץ גס עם זרעיםjalapeno, קצוץ גס עם זרעים1מיץ לייםמיץ ליים1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון83אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנגו קצוץמנגו קצוץ1בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס2(חוֹרֶף)בצל טחוןבצל טחון93אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של hoboken eddie's hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של hoboken eddie's hukilau)0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)sea scallops (about 8)sea scallops (about 8)2(יכול להיות או להרחיק)סראנו טחון צ'ילהסראנו טחון צ'ילה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עד 8 tomatillos, קליפה וקצוץ גס (עלעד 8 tomatillos, קליפה וקצוץ גס (על75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.