קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

טאקו פיתה

טאקו פיתה
מתכון פיתה טאקו מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט מדהים טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 192 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 78 סנט למנה מנות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם חסה, שמן, רוטב לסלט חווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. נסו טורקיה פיתה טאקו, טאקו פיתה לבבי, ו צ'יפס פיתה אפוי - צ' יפס פיתה מתובל בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים מלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
במחבת אחרת מחממים 1/4 פנימה. של שמן. מטגנים את לחמי הפיתות עד שהם תפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
חותכים כל לחם לשניים. ממלאים בתערובת בקר, חסה, עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מזלפים רוטב לסלט.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות