קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מטבחיםאסייתי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר)

טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר)
המתכון טאקו קייל שחור בדרום מזרח אסיה (עם מעט בטן חזיר) מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, בטן חזיר, מנטה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו בטן חזיר (או עוף) יאקיטורי וסלט אסייתי, מרק שעועית בטן חזיר אסייתי עם וידאו, ו דרום מזרח אסיה צלעות עין סטייקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר והמלח עם 4 כוסות מים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה קטנה ומכסים בתערובת המלח. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס. מסדרים את שומן החזיר בצד כלפי מעלה בתבנית האפייה ומוסיפים את מרק העוף. מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור עד שהחזיר רך מאוד, בערך 2 1/2 שעות. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.חשפו את התבנית והמשיכו לבשל עד שהחזיר מזהיב, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שומן חזירשומן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בינתיים מחממים כ -1 אינץ ' שמן בסיר בינוני עד 375 מעלות צלזיוס מטגנים את אטריות הביצים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם פריכים וזהובים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז ומפזרים מלח. מפוררים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא רך, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
9
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להפסיק את הבישול. סוחטים יבש. מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הסמבל, מיץ הליים, קורט מלח, ורק 1-2 כפות מים להכנת רוטב טפטוף. מקררים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
כשמוכנים להגשה מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד להזהבה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
12
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא מחומם.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
13
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את רוטב הדגים והסויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
14
פורסים את בטן החזיר כנגד התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
15
מחממים את הטורטיות ישירות על להבת הכיריים עד שהן חמות ומשחימות קלות בכתמים. ממלאים כל טורטיה בקייל ופרוסת חזיר קטנה. מעליו את האטריות המטוגנות, הכוסברה הקצוצה והנענע, ומזלפים את השמנת החמוצה סמבל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
כרובכרוב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)

מרכיבים

51 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה8טורטיות תירסטורטיות תירס11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,זנגביל טחוןזנגביל טחון1מיץ לייםמיץ ליים3קבוצותכרוב שחור (כ 2 1/4 קילו צלעות) גזוז, עלים קצוציםכרוב שחור (כ 2 1/4 קילו צלעות) גזוז, עלים קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנטה קצוצהמנטה קצוצה454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בטן חזיר, ללא עורבטן חזיר, ללא עור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק51 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן צמחי לטיגון, ועודשמן צמחי לטיגון, ועוד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאטריות ביצים טריות איזה סוג של ביצה אסיאתית? או שזה משנהאטריות ביצים טריות איזה סוג של ביצה אסיאתית? או שזה משנה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סמבל אולק, או לפי הטעםסמבל אולק, או לפי הטעם

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. את יכולה לנסות את בומונט הופ מרגריט שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
על שם סבתם, הופ מרגריט ביומונט, החבית הזו תססה והתבגרה שנין בלאן היא תמיד אלגנטית ומורכבת. זוכה ארבעה פלטה 5 דירוג כוכבים, זה נתפס כאחד יינות שנין בנצ ' מרק של דרום אפריקה.