טאקו קרנה אסדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1218 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. 2944 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם לימונים, סראנו צ'ילה, עגבניות בשלות גפן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 98%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: קארנה אסדה טאקו, קארנה אסדה טאקו, ו קארנה אסדה טאקו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו את סטייק האגף בתבנית אפייה גדולה ושפכו עליו את המוג ' ו. עוטפים היטב בניילון ומכניסים למקרר לשעה 1 או עד 8 שעות, כך שהטעמים יכולים לשקוע בבשר. עם זאת, אין להשרות את הסטייק יותר מ -8 שעות, אחרת הסיבים מתפרקים יותר מדי והבשר נהיה רטוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
סטייק.
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תבנית אפייה
3
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מחורצת על להבה בינונית-גבוהה (אפשר גם להשתמש בפטם).
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גריל
4
מברישים את הסורגים במעט שמן כדי למנוע מהבשר להידבק. מוציאים את הסטייק ממרינדת המוג ' ו ומתבלים את הסטייק משני הצדדים במלח ופלפל. צולים (או צולים) את הסטייק במשך 7 עד 10 דקות לכל צד, הופכים פעם אחת, עד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרינדה
סטייק.
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מוציאים את הסטייק לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח 5 דקות כדי לאפשר למיצים להתייצב. פורסים דק את הסטייק על פני התבואה באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מחממים את הטורטיות למשך 30 שניות מכל צד במחבת יבשה או על הגריל, עד שהן טעימות וגמישות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
7
להכנת הטאקו, ערמו 2 מהטורטיות החמות, הניחו כ -4 אונקיות בקר במרכז, ופזרו מעט חסה, בצל וגבינה. מעל כל טאקו כף מסלסת פיקו דה גאלו ומקשטים עם טריזי ליים. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
סיד טריז
טורטיה
חסה
גבינה
בצל
סלסה
בקר
8
במכתש ועלי או בקערה מועכים יחד את השום, הג ' לפנו, הכוסברה, המלח והפלפל ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניו
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
קערה
9
שים את הדבק בצנצנת זכוכית או במיכל פלסטיק.
10
מוסיפים את מיץ הליים, מיץ התפוזים, החומץ והשמן. לנער אותו ממש טוב כדי לשלב. השתמש כמרינדה לעוף או בקר או כתבלין שולחן.