טארט אגוזי שוקולד קנטאקי
טארט אגוזי שוקולד קנטאקי הוא חלב חינם מתאבנים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח, פקאן, סירופ תירס בצבע בהיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת שוקולד אגוז קנטאקי, עוגת שוקולד ואגוזי מלך קנטאקי, ו עוגת פקאן שוקולד קנטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את המאפה, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, 1 1/2 כפות סוכר, 1/2 כפית מלח, ואת אבקת האפייה במעבד מזון; דופק 3 פעמים.
הוסף את התקצור; דופק 4 או 5 פעמים או רק עד בשילוב.
מניחים תערובת קמח בקערה. בהדרגה מפזרים מי קרח על תערובת הקמח; לזרוק עד לחלח. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולוש בעדינות 3 עד 4 פעמים. הקש תערובת לדיסק 4 אינץ'.
מניחים בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; צמרמורת 30 דקות.
מגלגלים את הבצק למעגל 11 אינץ'; מסירים פלסטיק.
חותכים בצק לתוך 18 מעגלים באמצעות חותך 2 1/2 אינץ'. (Rerolll כל החתיכות הנותרות של בצק.) להתאים את הבצק לתוך כוסות מאפין מיניאטורי מצופה ספריי בישול. בעדינות לחץ על הבצק לתחתית וצדדים של כוסות.
כדי להכין מילוי, לחלק שוקולד פקאן באופן שווה בין כוסות מאפין.
שלב 2 1/2 כפות סוכר והבא 6 מרכיבים (דרך קורטוב של מלח) בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף. מחלקים את תערובת הסוכר באופן שווה בין כוסות.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מאפה הוא השחמה קלות ואת המילוי מוגדר. הפעל סכין סביב כל tartlet; להסיר מחבת. מברשת קל tartlets עם 2 כפיות בורבון,אם תרצה. מגניב לגמרי.