טארט אגס אפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 306 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מערוך, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טארט אגסים, טארט אגסים, ו טארט אגסים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
להפשיר בצק עלים בטמפרטורת החדר למשך 20 עד 30 דקות. להתפתח. אם המאפה לא נפרש בקלות, הפשירו למשך 5 עד 10 דקות נוספות ונסו שוב.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
על משטח מקומח קלות מרדדים מאפה למלבן בגודל 10 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
4
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת. בעזרת מברשת מאפה יבשה מברישים עודפי קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפה
5
בקערה קטנה מקציפים קלות ביצה ו -1 כף מים ליצירת שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
עם את מאפה מברשת, מברשת שלמות של בצק גיליון משטח עם ביצה לשטוף. לאורך כל 4 הצדדים, מקפלים מעל 1/2 אינץ ' מהקצה ליצירת גבול מחורץ סביב המאפה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
7
מברישים גם את החלק העליון של השפה הזו בשטיפת ביצים. דקרו מאפה (בתוך השפה) בכל רחבי המזלג (זה מבטיח שהבצק בתוך הגבול לא יתנפח כמו שהשפה החיצונית תתנפח).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מסדרים אגסים פרוסים דק על מאפה, מכסים את כל שטח הפנים, אך בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
9
מפזרים אגסים עם סוכר, ליקר אגסים ונקודה עם קוביות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
7 אגסים בשלים, כמו קומיס או ברטלט, קלופים, מגורעים ופרוסים בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מחממים גבוה במשך 15 שניות בכל פעם עד שהשימורים נמסו, תוך ערבוב בכל פעם. לאחר שהתערובת נמסה לחלוטין, דחפו דרך מסננת רשת דקה כדי להסיר גושים או חתיכות פרי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
משמר
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
לאחר שהטארט סיים לאפות, מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מברישים זיגוג אפרסק על טארט שלם, גם פירות וגם מאפה. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.