טארט אגסים מהיר
טארט אגסים מהיר הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-27 גרם שומן. מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. 429 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 37%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. טארט אגסים מהיר, טארט אגסים מהיר וטארט אגסים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון יחד.
מניחים עלה בצק עלים על משטח עבודה מברישים בחמאה מומסת ומפזרים מחצית מכמות הסוכר בקינמון.
חותכים ל-6 חתיכות אחידות. מאווררים את פרוסות האגסים מעל בצק העלים, משתמשים ב-1/2 אגס לכל ריבוע בצק עלים.
מפזרים את החלק העליון של טארט האגסים עם יתרת תערובת סוכר הקינמון.
אופים עד שהמאפה מזהיב ומבושל, בערך 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהטארט מהתנור, מפזרים גבינה ואופים עד שהגבינה נמסה, עוד 5 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bodegas Naveran Brut Cava. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.
Bodegas Naveran Brut Cava
ל-Naveran Brut Vintage יש ניחוחות פרחוניים, לחם קלוי והדרים אקספרסיביים ומלאים. טעמי הדר ופירות אבן חריפים, עדינים, קלים ונקיים בחך בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה כשמפניה נהדרת. קאווה מאוד תכליתי כאפריטיף לפני הארוחה, לליווי קינוח לאחר מכן ו(הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. נברן ברוט וינטג' זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים עשירים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלת פנים ואירועי "עמידה" אחרים.