קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

טארט אספרגוס, לימון וריקוטה

טארט אספרגוס, לימון וריקוטה
אספרגוס, לימון & ricotta טארט הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מאפה חפיסת shortcrust, פתיתי מלח ים, קרם כפול, ריקוטה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט אספרגוס ריקוטן, אספרגוס-ריקוטה פילו טארט, ו אספרגוס-Ricotta טארט עם גבינת רוזן.

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל בערך 35cm בקוטר. השתמש במערוך כדי להרים את המאפה, ואז לעטוף אותו מעל 27 ס " מ עמוק, תחתית פח טארט. לחץ על המאפה לצדדים, ואז לדקור את הבסיס עם מזלג. כיסוי עם סרט נצמד, ואז להירגע במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לפתוח את הטארט ואת הקו עם אפיית קלף ואפיית שעועית. מבשלים על תבנית אפייה במשך 10-15 דקות, עד רק מתחיל להתקפל. מקציפים 1 של הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
הסר את השעועית ואת קלף אפייה, ולאחר מכן מברשת קלות את הטארט בכל רחבי עם ביצה מוכה. מבשלים עוד 5-10 דקות עד המאפה הוא זהב פריך בכל רחבי, ואז לעזוב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
להפחית את התנור ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לטאטא יחד את הביצים הנותרות, ואז לשפוך את השמנת ואת גרידת לימון לטאטא עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ויוצקים לתוך כד גדול.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מקרה טארט, ולאחר מכן לארגן את אספרגוס ספירס על גבי. מנה מעל כפית של ריקוטה ומפזרים את המטבעה, ואז בזהירות להחליק לתוך התנור. מבשלים 25-30 דקות עד הקיש מוגדר עם רק לנענע הקלוש באמצע. השאירו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה או חם או בטמפרטורת החדר, זרועים פתיתי מלח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "