טארט אספרגוס, לימון וריקוטה
אספרגוס, לימון & ricotta טארט הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מאפה חפיסת shortcrust, פתיתי מלח ים, קרם כפול, ריקוטה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט אספרגוס ריקוטן, אספרגוס-ריקוטה פילו טארט, ו אספרגוס-Ricotta טארט עם גבינת רוזן.
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל בערך 35cm בקוטר. השתמש במערוך כדי להרים את המאפה, ואז לעטוף אותו מעל 27 ס " מ עמוק, תחתית פח טארט. לחץ על המאפה לצדדים, ואז לדקור את הבסיס עם מזלג. כיסוי עם סרט נצמד, ואז להירגע במקרר לפחות 30 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לפתוח את הטארט ואת הקו עם אפיית קלף ואפיית שעועית. מבשלים על תבנית אפייה במשך 10-15 דקות, עד רק מתחיל להתקפל. מקציפים 1 של הביצים.
הסר את השעועית ואת קלף אפייה, ולאחר מכן מברשת קלות את הטארט בכל רחבי עם ביצה מוכה. מבשלים עוד 5-10 דקות עד המאפה הוא זהב פריך בכל רחבי, ואז לעזוב להתקרר.
להפחית את התנור ל 180C / מאוורר 160c / גז
לטאטא יחד את הביצים הנותרות, ואז לשפוך את השמנת ואת גרידת לימון לטאטא עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ויוצקים לתוך כד גדול.
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מקרה טארט, ולאחר מכן לארגן את אספרגוס ספירס על גבי. מנה מעל כפית של ריקוטה ומפזרים את המטבעה, ואז בזהירות להחליק לתוך התנור. מבשלים 25-30 דקות עד הקיש מוגדר עם רק לנענע הקלוש באמצע. השאירו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה או חם או בטמפרטורת החדר, זרועים פתיתי מלח.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "