קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות

טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות
טארט אפרסק ובלקברי עם קרום עוגיות שיבולת שועל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, מיץ לימון, פירורי שיבולת שועל ועוגיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות, טארט אוכמניות עם קרום פיסטוק, ו גאלט אפרסק ובלקברי עם קרום פאי וודקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. ספריי 10 אינץ קוטר מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לגושים לחים טופס. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
אופים עד יבש, על 10 דקות. קרום מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
1
להקציף צוף, סוכר, קורנפלור בסיר בינוני כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נקטרנקטר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים חצי אפרסקים ומיץ לימון. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית מחית מחית גס. מבשלים מעל חום בינוני עד התערובת עבה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות. מגניב לגמרי. מקפלים באפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
מורחים מילוי שווה בקרום. מסדרים אוכמניות סביב קצה העליון של טארט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות ועד 6 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר