טארט אפרסק חמוציות
טארט אפרסק חמוציות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים פרוסים, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 13%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו מתוק & טארט אפרסק חמוציות פאי, אפרסק טארט, ו גלם אפרסק טארט עבור מתכונים דומים.
הוראות
לחץ על מאפה ל-9 אינץ ' לא משומן. מחורצים טארט פאן עם נשלף תחתון או לחץ על תחתון ו 1 ב. במעלה הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. מחבת קפיצית. מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 425 ניתנים לזיהוי למשך 5 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בקערה גדולה זורקים בעדינות את האפרסקים, החמוציות, הסוכר, הקמח, אגוז המוסקט והמלח.
לציפוי, שלב בקערה את הקמח, הסוכר החום והקינמון; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים שקדים.
אופים בחום של 375 ניתנים להזרקה למשך 40-45 דקות או עד שהם מבעבעים, מכסים באופן רופף בנייר כסף במהלך 20 הדקות האחרונות של האפייה.