טארט בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, ביצה, בצק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט בצל, טארט בצל, ו טארט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, קורנית, מלח ופלפל; מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגלגלים בצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מפזרים גבינת פטה במרכז, משאיר גבול 1 1/2 אינץ'; העליון עם בצל.
מפזרים גבינה שוויצרית. מקפלים גבול piecrust מעל תערובת בצל, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר פתח 6 אינץ ' רחב.
מערבבים ביצה ו 2 כפות מים; מברשת על בצק.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הזהב. מגניב במשך 10 דקות.