קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט גבינת שמנת דובדבן-משמש

טארט גבינת שמנת דובדבן-משמש
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חלב, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט גבינת שמנת דובדבן מטבל יוגורט, טארט אפוי עוגת דובדבנים & גבינת שמנת Wontons, ו שקדים, משמש וטארט דובדבנים.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
מוסיפים חמאה ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה ארוחה גסה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים חלמון ומעבדים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
1
מקציפים גבינת שמנת וקליפה כתומה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף סוכר, חלמונים, קורנפלור וקמח בקערה קטנה עד חלקה. להביא חלב להתבשל בסיר. בהדרגה להקציף חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור לאותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להקציף על אש נמוכה עד פודינג מתעבה רותחים. פודינג מגניב 15 דקות. מקציפים פודינג בקושי חם לתערובת גבינת שמנת. הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של מילוי; צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק בעדינות למקום; לקצץ בצק עודף. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים תנור ל 400°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים קרום 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר רדיד ושעועית. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים את הקרום עד הזהב, חודר עם מזלג אם בועות התחתונה, על 5 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מורחים גבינת שמנת מילוי על קרום. מסדרים דובדבנים, צד חתוך למטה, ב 2 מעגלים קונצנטריים סביב קצה של טארט. מסדרים משמשים באמצע טארט, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
שימו את שאר הדובדבנים במרכז. מערבבים משמר בסיר על אש נמוכה עד תחילת להמיס. מסננים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מברשת שמורות מספיק על פירות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
מגישים מיד או להירגע עד 6 שעות.