טארט דלעת סקווש עם מרווה מטוגנת
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן זית, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ופסטה מרווה מטוגנת, פריטטה דלעת סקווש עם מרווה מטוגנת, ו דלעת סקווש ו גורגונזולה ריגטוני פשטידת פסטה עם מרווה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו אזעקה מסגרת אפייה עם נייר קלף. מרדדים בעדינות 1 גיליון של בצק עלים קפוא, מופשר (מחבילה 17.3 אונקיה) על משטח מקומח קלות לכיכר a10" (רק מספיק כדי לאזן).
מברשת מאפה עם 1 גדולמוכה עם 1 כפית מים.סדר שתים עשרה 1/8"- עבה עגול משופעים דלורית (לחתוך מצווארו של סקווש) overfastry, חופפים כנדרש ומשאירים גבול 1/2".
Placeanother גיליון parchmentpaper מעל סקווש. קבעו תבנית אפייה נוספת מעוטרת מעל הטארט. (זה יהיה לשקול את הבצק מאפה ולאדות את פרוסות קווש.)
אופים עד התחתית של pastrybegins לחום העליון מתחילללנשוף, על 10 דקות.
הסר העליון אפייה גיליון anddiscard העליון גיליון של parchmentpaper.
מברשת סקווש פרוסות עם 1 כף שמן זית ועליוןעם מלח כשר. חזור טארט, חשוף, לתנור ומאפה bakeuntil הוא חום זהוב עמוק ומבושל דרך, 25–30minutes יותר.
בינתיים, לשלב 1/4 cuphoney, 1 פרוס דק Fresno, jalapeño, או צ ' ילה תאילנדית אדומה, ו2 כפות מים בסיר קטן.מביאים לרתיחה על mediumheat (להוסיף עוד slicedchile דק אם יותר חום רצוי).מרתיחים עד מעובה מעט וצפוף, כ 6 דקות.
חום 2 כפות שמן זית קטןקילט עד שרק מתחיל להתבשל.
הוסף 12 סגול טרי; ומטגנים עד קריספ, about30 שניות.
העברה לכותלי נייר לניקוז.
פרוסת טארט. מסדרים 1/4 פרמזן כוס על גבי; drizzlewith דבש חדור צ ' ילה.
Garnishwith עלי מרווה מטוגנים וfewgrinds של פלפל שחור.