טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 16%. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה בינונית, וחותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
שלב 2 כפות מים וביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. הפוך את הבצק לחתיכה גדולה של עטיפת פלסטיק כבדה; לוש קלות 5 פעמים (הבצק יהיה דביק). טפיחה בצק לדיסק. מכסים בניילון נצמד נוסף ומקררים 30 דקות.
שלב 4 כפות מים וסוכר במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים 10 דקות או עד הזהב, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; מערבבים בעדינות במעגלים קטנים כדי להפיץ סוכר מבושל באופן שווה.
סדר רבעי תפוח בחוזקה בדפוס מעגלי על פני סוכר במחבת, מתחיל בקצה החיצוני.
חותכים 2 רבעי תפוח לשניים, ולסדר, מצביע למעלה, במרכז פאן.
מניחים מחבת על חום בינוני; לבשל 20 דקות (לא מערבבים), הקשה על תפוחים מעט כדי לחלץ מיצים.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
הסר פלסטיק לעטוף כיסוי בצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לגלגל בצק למעגל 11 אינץ'.
מניחים על תערובת תפוחים, בצק מתאים בין תפוחים ומחבת.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
בואו מגניב 10 דקות. הפוך טארט על צלחת.