טארט טריקל בהיר יותר
טארט טריקל קל דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק פריך מוכן, טריקל, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המתכון שלי לטארט טריקל, עוגת ג'ינג'יות, ו הלבבות של טריקל טארט.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק החוצה דק על משטח מקומח קלות. קו 23 ס "מ עגול x 2.5 ס" מ עמוק מחורץ פח, הקלת המאפה לתוך הפח והחלילים בזהירות אז אתה לא למתוח אותו.
מגלגלים מערוך על החלק העליון של הפח כדי לקצץ את כל מאפה עודף. לדקור את בסיס המאפה בקלילות עם מזלג. צ ' יל במשך 10 דקות בעוד התנור מתחמם.
שים את פלאן פח על תבנית אפייה. קו המאפה עם רדיד אפייה שעועית, ואופים במשך 12 דקות עד המאפה מוגדר.
הסר את נייר הכסף ואת שעועית מן המאפה, ואופים עוד 5 דקות עד המאפה הוא זהב חיוור מאוד.
הסר ולהוריד את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
בזמן שהמאפה מתבשל, תכיני את המילוי. מקציפים את הביצה בקערה בינונית, ואז מערבבים את frache crme, סירופ זהוב, טריקל, תפוח ופירורי לחם. דק מגררים את גרידת הלימון ומערבבים לתוך תערובת המילוי עם מיץ לימון 1 כף. השאירו לעמוד על 10-15 דקות, כך פירורי הלחם יכול לספוג את שאר החומרים מעט.
יוצקים את המילוי לתוך המאפה ואופים במשך 30 דקות או עד המילוי מוגדר בשקט.
הסר את הטארט ולתת לו להתקרר קצת כדי להקים.
הסר מן הפח לשרת חם או קר.